Miten se toimii?

Lihasten kipeisiin kohtiin Thera Canen avulla kohdistettu paine edistää hapekkaan veren kulkeutumista lihakseen.
Kohdistettu paine auttaa toisiinsa takertuneita lihassyitä palautumaan, jolloin veri kiertää taas lihakseen ja lihas liikkuu ja toimii normaalisti. Thera Cane on monipuolisin itsenäinen hoitotapa myofaskiaalisten triggerpisteiden painamiseen ympäri kehoa.
Thera Cane sopii yhtäjaksoiseen triggerpisteen painamiseen, sekä erilaisiin pitkittäisiin, poikittaisiin ja pyöriviin hierontatekniikoihin. Thera Cane toimii apuna jännittyneiden, kovettuneiden, arkojen sekä kipeiden lihasten parantamisessa. Helppokäyttöisyys laskee kynnystä oman kehon hoitamiseen itsenäisesti. Käyttämällä tuotetta lisäät oman kehosi tuntemusta ja haluat todennäköisesti panostaa omaan terveyteesi enemmän myös muilla osa-alueilla. Kun tulet tutuksi tuotteen kanssa, voit pysäyttää pienet alkavat vaivat ajoissa ilman ulkopuolista apua. Et jää kipujesi kanssa yksin, ja vältät entistä todennäköisemmin kipujen kroonistumisen ja särkylääkkeisiin turvautumisen.

Kotona

Kaikilla on lihaksia jotka ovat herkkiä kiristymään ja kipeytymään. Pienikin virheliike arkisissa tilanteissa voi tällöin aiheuttaa kivuliaan pinteen lihaksessa. Kivusta on tavallisesti hankala päästä eroon kotikonstein, riittävän paineen kohdistaminen syvälle lihakseen on käsin hankalaa. Thera Canen avulla löydät helposti ongelmakohdan mistä kohtaa kehoa tahansa, ja voit kohdistaa painetta pitkään väsyttämättä käsiäsi.

Sairauksien hoito

Kroonisia, sairauksista aiheutuvia kipuja voidaan hoitaa Thera Canen avulla. On suositeltavaa aloittaa minkä tahansa vamman tai sairauden hoitaminen tuotteella hoitoalan ammattilaisen kanssa yhteistyössä. Tuotteen kehitti alunperin Daniel J. Hennessey yhdysvalloissa yli 20 vuotta sitten omien välilevyongelmiensa aiheuttamien kipujen hoitoon. Säännöllisen venyttelyn yhdistäminen Thera Canen käyttöön riitti hänen tapauksessaan kivuttoman arjen saavuttamiseen. Tuote valmistetaan edelleen Yhdysvalloissa, tämä takaa tuotteen korkean laadun.

Takuu & Hoito

Thera Cane on erittäin vahvarakenteinen. Tuotteella on normaalikäytön kattava elinikäinen takuu. Tuote kestää käyttöä kylvyssä, suihkussa ja saunassa, ja se voidaan tarvittaessa pestä myös astianpesukoneessa.

Mitat

59cm X 39cm (mahtuu matkalaukkuun)